XVI. Szakolyi Napok és IX. Nemzetközi Kukoricafesztivál

A XVI. Szakolyi Napok és IX. Nemzetközi Kukoricafesztiválon lehetett finom kukoricás ételeket kóstolni, megtudtuk, hogy milyen változatos fogásokat készíthetünk ebből a remek növényből, megcsodálhattuk a helyi amatőr művészeti csoportok fellépéseit, valamint a Nagykállói Önkéntes Pont munkatársaival is találkozhattak az érdeklődők.

Augusztus 3-án a XVI. Szakolyi Napok és IX. Nemzetközi Kukoricafesztiválra is kitelepült a Nagykállói Önkéntes Pont és munkatársai, akik felvilágosítást nyújtottak az önkéntes munka előnyeiről, hasznairól és az aktuális önkéntes lehetőségekről. Az érdeklődők önkéntes totót tölthettek ki és minden kitöltő tollat, vagy lufit kapott ajándékba. A kitöltők között a délután során három darab, a projekt logóival ellátott pólót sorsoltak ki a kollégák. Jó hangulatban telt tehát a rendezvény és már csak a totó miatt is, sokan, sokat tanulhattak az önkéntesség néhány alapvető fogalmáról, jogokról, lehetőségekről.

A Nagykállói Önkéntes Pont jelen lesz még augusztus 24-én a Tócsni Fesztiválon Biriben, valamint szeptember 7-én a Sport és Egészségnapon Balkányban.